Voksen dating kan gøres på en moderne og gammeldags måde

07 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Man siger jo, at man skal finde sammen med en, der passer til ens personlighed og sind, men samtidig så mødes modsætninger nok også.

Derfor kan man jo godt overveje, at hvis man skal finde sig en mage, så vil man jo overveje, hvor man selv ville gå hen for at finde sådan en, for det må jo være sådan et sted, hvor man selv har lyst til at være, at man kan finde en person, man minder om, da man så har stedet som fællesinteresse.

Dette gælder dog ikke, hvis det en klub for et bestemt køn, og man er interesseret i det modsatte køn.

Nu taler vi netop om at tage et sted hen, og det er i sig selv en lidt gammel måde at se dating på, men det kan jo være en del af voksen dating, hvor man går i byen for at se, om der skulle være en, som der passer til en.

Men den slags er man måske blevet for gammel til.

Hvor foretager du voksen dating henne?

Man indser jo hurtigt, at ens krop ikke er til at danse mere, og man er for gammel til at være på denne natklub, men hvis man besøger en bodega for jævnaldrende, så er folk lidt for desperate.

Hvordan var det nu, at ens søn fandt sin kæreste?

Det var da på nettet, og det er vist blevet meget moderne at mødes på nettet, hvor det tidligere virkede til at være for de – netop – desperate typer, der ikke turde tage i byen.

Men over nettet kan man snakke alene sammen, uden der er larmende musik eller alkohol, og man kan få et ærligt indtryk af den anden.

Så på den måde ender man måske med at finde sammen med en på en lettere moderne måde, selvom man troede, det skulle gøres på gammeldagsfacon.

Flere Nyheder