Lækkert lingeri skaber liderlighed

28 marts 2019
Anders Lundtang Hansen
Lækkert lingeri skaber liderlighed

Man siger faktisk, at det er det, man ikke kan se, der skaber den indre lyst og hiver vilddyret frem i en på den gode måde – hvis man vel at mærke ved, at der er tale om noget spændende og ikke farligt.

For samtidig ved man fra forskningen, at frygten for det ukendte ofte er den største frygt, da vi mennesker ikke kan lide ukendskab og ikke ane, hvad der dukker frem; men omvendt er forventningens glæde også noget af det bedste i verden!

Tænk bare på en fødselsdagsgave eller julegave, der er pakket så flot og pænt ind! Man gætter, bedømmer pakkens størrelse, og måske bliver man narret på den fine måde med størrelsen på pakken, eller det kan tænkes, man direkte bliver skuffet, fordi man fik noget andet under indpakningen, som man ellers ikke havde ønsket sig.

Men én gave, man i hvert fald ikke bliver skuffet over, er når en person – ofte en kvinde – har iført sig noget lækkert, pikant og pirrende lingeri, for selvom man måske ved, hvad der gemmer sig indenunder, så er det stadig en af de bedste levende gaver, der findes i verden!

Og her er det trods alt ikke en pakke, der er pakket grundigt ind. Lingeri tildækker ofte kun lige det mest nødvendige, selvom det stadig ikke ville være noget, man gik rundt i på gaden uden påtale fra omgivelserne.

Lingeri er for de indviede og indforståede i en intim ramme, der skal skabe lyst og pirring for enten et par, i en swingerklub eller lignende.

Det er det pudsige ved lingeri, for det findes i mange forskellige former, farver og faconer, men ofte er det dén art, der afslører mest, men stadig uden at give “det vigtigste” væk, der er den mest tiltalende for begge eller flere parter.

Man siger jo også skønsomt, at en gave til en partner i form af lingeri i lige så høj grad er en gave til en selv – og det kan der nok være noget om!

Flere Nyheder