Hold dildoparty med veninderne og få en sjov aften

22 september 2017
Emilie Ann Jacobsen
Hold dildoparty med veninderne og få en sjov aften

Hvis du gerne vil have en sjov aften med veninderne, kan det være en god ide, at du lægger op til, at I skal holde et dildoparty. Det er en sjov måde at starte aftenen på, hvor I både vil få lært en masse, og hvor I vil kunne få grinet utrolig meget. Til partyet kan I høre om de forskellige former for dildoer, der findes og har også mulighed for at købe dem, hvis I har lyst til det. 

Hvis du bor langt fra den veninde, hvor dildopartyet skal holdes, kan det være, at du hellere vil vente med at købe en dildo, til du kommer hjem. På den måde behøver du ikke at have din dildo med i byen, hvis I skal videre. Du behøver heller ikke at efterlade den hos din veninde, så du er nødt til at tage tilbage og hente den næste dag. En god mulighed for dig er at finde ud af til dildopartyet, hvilken dildo du gerne vil have og så finde den på nettet, når du kommer hjem. En god webshop at gøre det på er for eksempel belugi.dk. De har Nordens største udvalg af sexlegetøj, og du kan derfor nemt finde den, som du har forelsket dig i. Hvis du har set dildoen billigere et andet sted, kan du altid skrive til belugi.dk og få samme pris, da de har prisgaranti. 

Det er en god ide, hvis du køber noget champagne eller noget mousserende vin, som I kan drikke til dildopartyet. Det er med til at give den helt rigtige stemning i venindegruppen. Hvis du synes, at dine veninder er blevet lidt for kærestekedelige og taler lidt for meget om arbejde, er det en god ide, at du rusker lidt op i dem ved at foreslå, at I arrangerer et dildoparty – også selvom det ikke er hos dig, at partyet skal holdes. 

Flere Nyheder