Fyr op under sexy time med massageolie

13 februar 2019
Astrid Pedersen
Fyr op under sexy time med massageolie

En succes fuld sex oplevelse kræver et grundigt forspil. Dette er nærmest elementær viden for de fleste af os – især heteroseksuelle mænd, som ønsker samleje med vaginal penetration. Her kommer man ikke langt uden at varme grundigt op ved hjælp af et sensuelt og indfølende forspil.

Det er de færreste kvinder, som tænder øjeblikkeligt, på samme måde som en mand kan. Her skal kæles for de erogene zoner, som de fleste kvinder til alt held har en del af. Og der er få måder, på hvilke dette kan gøres mere vellykket, end ved hjælp af en lækker, blødgørende og velduftende massageolie.

Tænd hende med massageolie og få gevinst med det samme

Det er heller ingen hemmelighed, at mænd primært er visuelle, mens kvinder tænder lige dele på berøring, duft, lyde og andre sanselige stimuli. Så hvis du virkelig vil sætte the mood for sexy time, sørger du for den rette musik, den blide og dæmpede belysning, og de duftende elementer i form af for eksempel duftlys, røgelse – og selvfølgelig den lækre massageolie.

Visse dufte som for eksempel ylang ylang, patchouli og jasmin virker som det rene afrodisiakum på kvinder, og hvis duften optræder i sammenhæng med din blide og nænsomme massage af hele hendes krop, vil hun være som smør i dine hænder i løbet af kort tid – på mere end én facon. En god massageolie vil nemlig blødgøre huden, så den bliver silkeagtig og fugtmættet, og samtidig vil hun slappe af og hengive sig til dig og dine hænders berøring. Du vil med det samme få dine anstrengelser hundredefold tilbage, hvis du blot gør dig den lille umage og det minimum af forberedelse.

Køb lækker massageolie online hos love-lingeri.dk

I den online shop på love-lingeri.dk finder du massageolie, badeolie og glidecreme i mange forskellige varianter – med eller uden duft eller andre stimulanser.

Flere Nyheder