Forførelsens kunst kræver lækkert lingeri

16 april 2018
Astrid Pedersen
Forførelsens kunst kræver lækkert lingeri

Lingeri er et nærmest universalt middel til at pirre og ophidse mænd. Der er intet, der siger ”Ta’ mig!” som et frækt sæt bestående af blondetrusser, hofteholder, tynde silkestrømer og en fræk bh, som afslører mere end den dækker. Og jo frækkere og hottere lingeriet, des mere passioneret den efterfølgende elskov!

Forfør din mand med lækkert og frækt lingeri

Lingeri er lig med lir – og derfor er de fleste mænd ”programmeret” til at tænde på blonder, silke og nylon. Men det er ikke ligemeget, hvilken type lingeri, du vælger, når du skal få safterne til at stige hos din mand eller din kæreste. Du skal være opmærksom på, at selv om hvidt lingeri er smukt og stilfuldt, signalerer den hvide farve uskyld og renhed – og dette er ikke nødvendigvis befordrende for den seksuelle lyst. Hvis du virkelig vil have den vilde og ukontrollerede handyrs reaktion, skal du i stedet vælge rødt eller sort lingeri. Og gerne med mange snører, spænder og sløjfer, så han får lidt at rive i – så at sige. Tænk på dig selv som en lækker gave, han skal have lov at pakke ud – også selv om dit nye lingeri ikke overlader alverden til fantasien!

Køb sexet lingeri på nettet

Hvis du ikke er så meget for at skulle ned og shoppe sexet og kinky lingeri i den nærmeste sexshop, er der råd herfor. Der findes en mangfoldighed af online sexshops, som tilbyder lækkert lingerie i alle størrelser, farver og udformninger. Så uanset om du er åleslank, eller elsker at flashe dine forførende kurver, kan du finde det helt perfekte lingeri til jeres date night online. Og uanset om du er typen, som er til stramme korsetter, eller om du befinder dig bedst i et sødt baby doll dress, kan du finde, hvad du søger, på makelove.dk

Flere Nyheder